A-kasse krav

Krav til at modtage ydelser

Aktivt arbejde er et krav, når man samler arbejdsløshed. Du skal være forberedt, klar, tilgængelig og i stand til at arbejde. I mange jurisdiktioner skal du foretage en række henvendelser om det relevante job, holde en oversigt over jobsøgningsaktiviteter og sende dine dokumenter for fortsat at modtage ydelser.
Når det er en ledighedsfil

En arbejdsløshedsansøgning skal være det første punkt på din dagsorden, når du er fyret. Det kan tage et par uger at betale en check, så jo hurtigere du filerer det, jo hurtigere bliver du betalt. Der kan være en ventetid, før du kan begynde at samle fordelene, så det er vigtigt at sende dem straks. Forsinkelser i indgivelsen af ​​ansøgninger betød forsinkelser i indbetalingen af ​​arbejdsløshedsunderstøttelse.
Hvordan man yder arbejdsløshedsforsikringsydelser

Kontakt Statens Arbejdsløshedskontor eller Arbejdsministeriets Kontor for vejledning om, hvordan man ansøger om arbejdsløshedsersättning. I mange stater kan du ansøge om ydelser online, telefonisk eller personligt på dit lokale arbejdsløshedskontor.

Du er velkommen til at anmode om oplysninger og afklaring, hvis det er nødvendigt. Kontorerne har medarbejdere, der kan lede dig ved at gøre krav, så du kan få fordelene så hurtigt som muligt og kan hjælpe dig med at sikre, at din ansøgning er færdig. Generelt skal du gøre krav på:

Social Security Number
Registreringskort for udlændinge, hvis du ikke er borger i USA. UU.
Postadresse inklusive postnummer
telefonnummer
Navne, adresser og datoer for ansættelse af alle dine tidligere arbejdsgivere i de sidste to år

Pick up arbejdsløshed, når du forlader

Kan du samle arbejdsløshed, hvis du opgiver dit job? Dette afhænger. I de fleste tilfælde, hvis du forlader arbejdet frivilligt, er du ikke berettiget. Men hvis du går for en “god grund”, kan du muligvis opkræve. “Arbejdsløshedskontoret” bestemmer den “gode grund”, og du kan rejse et problem, som du mener er berettiget til ydelser.

Det er vigtigt at indhente dokumentation for at skabe en god sag. E-mails, læge notater, tilsynsanmeldelser og endda personlige vidnesbyrd kan give troværdighed til dine krav og skal sendes sammen med din anmodning. Hvis din anmodning nægtes, har du ret til at blive hørt, hvor du kan præsentere sagen for dig selv. Du kan søge råd fra en advokat, men du bliver bedt om at præsentere din egen sag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *